Waxmelts Cups S

0,65

Excl. BTW: €0,54

Prijs in spaarpunten: 100

Beschikbaarheid:
72
Model:
Waxmelts cups S
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Gebruik:

  • Leg het geurblokje op het bovenste schaaltje van een olie brander en brandt een (sojawas) theelichtje eronder of neem een elektrische brander.
  • De waxmelt zal dan smelten en zal zijn etherische oliën of geurolie langzaam aan de lucht afgeven en je kamer krijgt een zachte subtiele geur .
  • Als je het theelichtje uitblaast of de elektrische brander uit doet dan  wordt de sojawas weer hard.  Afhankelijk van de geurolie geeft een blokje was tussen de 6 en 8 uur geur af. Als de waxmelt geen geur meer afgeeft dan is deze makkelijk uit de brander te verwijderen als deze nog niet helemaal hard is.
  • Op een zonnig plaatsje in je huis kan de soy wax melt ook een heerlijke geur verspreiden. Leg bijvoorbeeld een waxmelt op een schoteltje in een zonnige vensterbank en denk eens aan heerlijke wax melts tussen je kleding (wel opletten dat ze niet direct met de kleding in aanraking komen i.v.m. vlekken)

Het ruikt fantastisch.

Indien gewenst kan je deze ook opnieuw laten opvullen, zo bespaar je ook geld en spaar je het milieu een beetje! Gelieve hiervoor dan wel de cups terug te bezorgen.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder